Aanwezig in Showroom Willisau Mandas tafel Expand

Willisau Mandas tafel

Willisau Willisau

Nieuw

De Mandas tafel is een tafel met een imposant design uit de lijn van Willisau, en is dankzij de innovatieve techniek een zeer gebruiksvriendelijke tafel.


Meer details

€ 1.798,00

incl. BTW

Al meer dan 95 jaar Interieur Specialist

Hoge kwaliteit & scherpe prijzen

Persoonlijk advies

GRATIS Parkeren

Meer informatie

De Mandas tafel is ook uitschuifbaar verkrijgbaar met een softmotion. De softmotion zorgt voor nog meer comfort bij het uittreksysteem. De bladen worden door veren in de uittrekrails opgevangen waardoor een gedempte daling van de bladen mogelijk wordt. Dus geen luidruchtige botsing van het inlegstuk op het oplegvlak.

Het blad kan uitgevoerd worden in massief eiken, Amerikaans noten, fineer, glas gelakt, stucco, keramiek, HPL en MDF. Voor het onderstel heeft u keuze uit: aluminium geanodiseerd, natuur of zwart geborsteld. Ook kunt u de poten in het massief hout krijgen in de kleuren: beuken, eiken,  Amerikaans noten of gekleurd gelakt.

Omdat wij in de webshop onmogelijk alle kleuren en afmetingen kunnen weergeven, tonen wij de vanaf prijs voor de goedkoopste uitvoering. 
Mail of bel ons voor een gerichte offerte voor het meubel van uw keuze.

Datasheet

Hoogte75 cm
Breedte95 cm
MerkWillisau

Reviews

Schrijf uw recensie

BOT Meubelen Hoorn

Top design, grote meubelmerken oa. Hülsta, Stressless, Freistil Rolf Benz, Jori , Karat, Leolux en toonaangevende leveranciers in karpetten, stoffen en vloeren! We zijn trots op onze collecties en dat willen we u graag laten zien. U bent van harte welkom! op de woonboulevard van Hoorn ( Hof van Hoorn) bij Bot Meubelen.