Aanwezig in Showroom Willisau Maleo tafel Expand

Willisau Maleo tafel

1 Review(s)
Willisau Willisau

Nieuw

De Maleo tafel is een strakke moderne tafel uit de lijn van Willisau, en is dankzij de innovatieve techniek een zeer gebruiksvriendelijke tafel.


Meer details

€ 1.828,00

incl. BTW

Al meer dan 95 jaar Interieur Specialist

Hoge kwaliteit & scherpe prijzen

Persoonlijk advies

GRATIS Parkeren

Meer informatie

De Maleo tafel is ook uitschuifbaar verkrijgbaar met een softmotion. De softmotion zorgt voor nog meer comfort bij het uittreksysteem. De bladen worden door veren in de uittrekrails opgevangen waardoor een gedempte daling van de bladen mogelijk wordt. Dus geen luidruchtige botsing van het inlegstuk op het oplegvlak.

Het blad kan uitgevoerd worden in massief eiken, Amerikaans noten, fineer, glas gelakt, stucco, keramiek, HPL en MDF. Voor het onderstel heeft u keuze uit: aluminium geanodiseerd, natuur of zwart geborsteld, gekleurd gelakt. Ook kunt u de poten in het massief hout krijgen in de kleuren: beuken, esdoorn, kersen, eiken of Amerikaans noten.

Omdat wij in de webshop onmogelijk alle kleuren en afmetingen kunnen weergeven, tonen wij de vanaf prijs voor de kleinste maatvoering. Mail of bel ons voor een gerichte offerte voor het meubel van uw keuze.

Datasheet

Hoogte75
Breedte95
MerkWillisau

Reviews

Kwaliteit 
2018-02-22

compliment

op advies van Elma, toch gekozen voor een blad van keramiek ipv hout ,we hebben de tafel nu een maand in gebruik en zijn er heel tevreden over. super bedankt.

    Schrijf uw recensie! !

    Schrijf uw recensie

    BOT Meubelen Hoorn

    Top design, grote meubelmerken oa. Hülsta, Stressless, Freistil Rolf Benz, Jori , Karat, Leolux en toonaangevende leveranciers in karpetten, stoffen en vloeren! We zijn trots op onze collecties en dat willen we u graag laten zien. U bent van harte welkom! op de woonboulevard van Hoorn ( Hof van Hoorn) bij Bot Meubelen.