Willisau Imperia tafel Willisau - 2
  • Aanwezig in Showroom
Willisau Imperia tafel Willisau - 2

Meer informatie.

Wilt u meer informatie over dit product? Neem dan contact op met onze klantenservice via 0229 266 639 of stuur een mail via ons contactformulier.

Willisau Imperia tafel

De Imperia tafel is een strakke moderne tafel uit de lijn van Willisau, en is dankzij de innovatieve techniek een zeer gebruiksvriendelijke tafel.

Lengte
€ 2.428,00
incl. BTW

Omschrijving

De Imperia tafel is ook uitschuifbaar verkrijgbaar met een softmotion. De softmotion zorgt voor nog meer comfort bij het uittreksysteem. De bladen worden door veren in de uittrekrails opgevangen waardoor een gedempte daling van de bladen mogelijk wordt. Dus geen luidruchtige botsing van het inlegstuk op het oplegvlak.

Het blad kan uitgevoerd worden in massief eiken, Amerikaans noten, fineer, glas gelakt, stucco, keramiek, HPL en MDF. Voor het onderstel heeft u keuze uit: aluminium geanodiseerd, natuur of zwart geborsteld, gekleurd gelakt. Ook kunt u de poten in het massief hout krijgen in de kleuren: beuken, esdoorn, kersen, eiken of Amerikaans noten.

Omdat wij in de webshop onmogelijk alle kleuren en afmetingen kunnen weergeven, tonen wij de vanaf prijs voor de kleinste maatvoering. Mail of bel ons voor een gerichte offerte voor het meubel van uw keuze.

Productdetails

Hoogte
75
Breedte
95
Merk
Willisau
Willisau Imperia

Beoordelingen (0)

No reviews
Product added to compare.

Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken.