Aanbieding! Vetsak® Noodle Cord Velours light grey Expand

Vetsak® Noodle Cord Velours

Vetsak Vetsak

Nieuw

De Vetsak Noodle Cord Velours stof is het voorbeeld van elegantie, kwaliteit en duurzaamheid. Deze handgeselecteerde Cord Velours komen in een verscheidenheid van rijke, decadente kleuren.

Meer details

3 - 5 werkdagen levertijd.

€ 39,00

incl. BTW

Al meer dan 95 jaar Interieur Specialist

Hoge kwaliteit & scherpe prijzen

Persoonlijk advies

GRATIS Parkeren

Meer informatie

De nieuwe en verbeterde hybride memory foam past zich flexibel op elk lichaamtype aan. De hoge kwaliteit schuimvulling is onschadelijk voor de gezondheid en gecertificeerd in niet-toxische textielproducten.

De Vetsak covers zijn onderhoudsvriendelijke, uitwisselbaar en ook afzonderlijk verkrijgbaar. Alle bekledingen kunnen gemakkelijk worden gewassen in een wasmachine.

De Noodle heeft een diameter van 16 cm en is 42 cm lang. Ook verkrijgbaar in een 1-persoons zitzak (FS600), 2-persoons zitzak (FS1000), kussen en pouf.

Samenstelling: Buitenzijde geweven stof 98% polyester, 2% overig.
Binnenzijde geweven stof 80% polyester 20% katoen.
Martindale: 30.000 toeren Martindale.

U heeft op onze Vetsak 5 jaar garantie!

Datasheet

Breedte42
Diepte16
Materiaal98% polyester, 2% overig

Reviews

Schrijf uw recensie

BOT Meubelen Hoorn

Top design, grote meubelmerken oa. Hülsta, Stressless, Freistil Rolf Benz, Jori , Karat, Leolux en toonaangevende leveranciers in karpetten, stoffen en vloeren! We zijn trots op onze collecties en dat willen we u graag laten zien. U bent van harte welkom! op de woonboulevard van Hoorn ( Hof van Hoorn) bij Bot Meubelen.