Aanbieding! Vetsak® FS1000 Cord Velours light grey Expand

Vetsak® FS1000 Cord Velours

Vetsak Vetsak

Nieuw

De Vetsak FS1000 Cord Velours stof is het voorbeeld van elegantie, kwaliteit en duurzaamheid. Deze handgeselecteerde Cord Velours komen in een verscheidenheid van rijke, decadente kleuren.

Meer details

3 - 5 werkdagen levertijd.

€ 489,00

incl. BTW

Al meer dan 95 jaar Interieur Specialist

Hoge kwaliteit & scherpe prijzen

Persoonlijk advies

GRATIS Parkeren

Meer informatie

De nieuwe en verbeterde hybride memory foam past zich flexibel op elk lichaamtype aan. De hoge kwaliteit schuimvulling is onschadelijk voor de gezondheid en gecertificeerd in niet-toxische textielproducten.

De Vetsak covers zijn onderhoudsvriendelijke, uitwisselbaar en ook afzonderlijk verkrijgbaar. Alle bekledingen kunnen gemakkelijk worden gewassen in een wasmachine.

De FS1000 heeft een inhoud van 1000 liter, geschikt voor twee personen met een diameter van 140 cm. Ook verkrijgbaar in een 1-persoons zitzak (FS600), kussen, nekkussen en pouf.

Samenstelling: Buitenzijde geweven stof 98% polyester, 2% overig.
Binnenzijde geweven stof 80% polyester 20% katoen.
Martindale: 30.000 toeren Martindale.

U heeft op onze Vetsak 5 jaar garantie!

Datasheet

Hoogte90
Breedte140
Diepte140
Materiaal98% polyester, 2% overig

Reviews

Schrijf uw recensie

BOT Meubelen Hoorn

Top design, grote meubelmerken oa. Hülsta, Stressless, Freistil Rolf Benz, Jori , Karat, Leolux en toonaangevende leveranciers in karpetten, stoffen en vloeren! We zijn trots op onze collecties en dat willen we u graag laten zien. U bent van harte welkom! op de woonboulevard van Hoorn ( Hof van Hoorn) bij Bot Meubelen.