Aanwezig in Showroom Varier Kokon relaxfauteuil Expand

Varier Kokon relaxfauteuil

Varier Varier

Nieuw

Deze lounge stoel is klassiek die helemaal eigentijds wordt uitgevoerd met een knipoog naar ultiem comfort.

De vorm van de Variér Kokon is organisch, eenvoudig en ontworpen puur als het toonbeeld van modern Scandinavisch design.

Meer details

€ 2.499,00

incl. BTW

Al meer dan 95 jaar Interieur Specialist

Hoge kwaliteit & scherpe prijzen

Persoonlijk advies

GRATIS Parkeren

Meer informatie

De Variér Kokon is een draaistoel met een aluminium kruispoot die je de volledige 360 graden kan draaien. De fauteuil kan gekanteld worden zodat u volledig kunt liggen in de gewenste positie. Daarnaast kunt u de stoel ook in uw eigen stand vastzetten zodat de stoel aangenaam herkenbaar aanvoelt wanneer u weer opstaat en zich daarna weer terug trekt. De draad opties voor de kruisjes in de rug van de fauteuil kunnen uitgevoerd worden in de kleuren: rood, zwart, bruin, wit of grijs.

De prijzen zijn zonder voetenbank.

Omdat wij in de webshop onmogelijk alle kleuren en afmetingen kunnen weergeven, tonen wij de vanaf prijs voor de goedkoopste uitvoering. Mail of bel ons voor een gerichte offerte voor het meubel van uw keuze.


Datasheet

Hoogte110
Breedte73
Diepte83
Zithoogte41
MerkVarier
DesignerThomas Pedersen

Reviews

Schrijf uw recensie

BOT Meubelen Hoorn

Top design, grote meubelmerken oa. Hülsta, Stressless, Freistil Rolf Benz, Jori , Karat, Leolux en toonaangevende leveranciers in karpetten, stoffen en vloeren! We zijn trots op onze collecties en dat willen we u graag laten zien. U bent van harte welkom! op de woonboulevard van Hoorn ( Hof van Hoorn) bij Bot Meubelen.