Aanwezig in Showroom Stressless Leather Care kit Expand

Stressless Leather Care kit

Stressless Stressless

5958950

Nieuw

Meubelstukken worden dagelijks gebruikt en staan bloot aan allerlei stressfactoren zoals huidvet, transpiratievocht, slijtage en verfstoffen van kledingstukken.

De Stressless Leather Care Kit bestaat uit een Leather Cleaner, Leather Protection, spons en witte katoenen doek.

De Stressless Leather Cleaner (1) is een reinigingsmiddel. De Stressless Leather Protector (2) is een beschermingscrème.

Meer details

3 Items

3 - 5 werkdagen levertijd.

€ 44,00

incl. BTW

Al meer dan 95 jaar Interieur Specialist

Hoge kwaliteit & scherpe prijzen

Persoonlijk advies

GRATIS Parkeren

Meer informatie

Leather Cleaner is een reinigingsmiddel op waterbasis en verwijdert vrijwel alle vuil en vlekken op anilineleer en gepigmenteerd leer. Breng vervolgens de Leather Protection aan om het beschermingseffect op het leer te vernieuwen.

Leather Protection is een beschermingscrème dat het leer beschermt tegen vlekken van olie, water en alcohol en tegen het vuil dat zich dagelijks ophoopt. Geschikt voor alle leersoorten met uitzondering van Nubuk en suède.

In de Stressless Leather Care Kit zit een spons en een witte katoenen doek.

Reviews

Schrijf uw recensie

BOT Meubelen Hoorn

Top design, grote meubelmerken oa. Hülsta, Stressless, Freistil Rolf Benz, Jori , Karat, Leolux en toonaangevende leveranciers in karpetten, stoffen en vloeren! We zijn trots op onze collecties en dat willen we u graag laten zien. U bent van harte welkom! op de woonboulevard van Hoorn ( Hof van Hoorn) bij Bot Meubelen.