Aanwezig in Showroom Stressless Crown fauteuil Classic Expand

Stressless Crown fauteuil

Stressless Stressless

Nieuw

De Stressless Crown heeft een klassieke en traditionele uitstraling met extra steun aan de zijkanten van de fauteuil voor een uniek zitcomfort.

Meer details

€ 1.395,00

incl. BTW

Al meer dan 95 jaar Interieur Specialist

Hoge kwaliteit & scherpe prijzen

Persoonlijk advies

GRATIS Parkeren

Meer informatie

De Stressless Crown lijn heeft een gepatenteerde Plus-systeem voor de perfecte ondersteuning van de nek en onderrug in iedere positie. De Glide-functie zit ook in dit ontwerp van Stressless, de Glide volgt uw bewegingen en zorgt ervoor dat u goed in de Stressless Crown blijft zitten. 

U heeft keuze uit het klassieke Stressless onderstel in 7 verschillende houtkleuren of het nieuwe Signature onderstel, een ronde draaipoot met een combinatie van aluminium en één van de Stressless houtkleuren.

Prijs is exclusief voetenbank. Zithoogte kan aangepast worden door middel van een verhogingsring.

Omdat wij in de webshop onmogelijk alle kleuren en afmetingen kunnen weergeven, tonen wij de vanaf prijs voor de goedkoopste uitvoering. Mail of bel ons voor een gerichte offerte voor het meubel van uw keuze.

Datasheet

MerkStressless

Reviews

Schrijf uw recensie

BOT Meubelen Hoorn

Top design, grote meubelmerken oa. Hülsta, Stressless, Freistil Rolf Benz, Jori , Karat, Leolux en toonaangevende leveranciers in karpetten, stoffen en vloeren! We zijn trots op onze collecties en dat willen we u graag laten zien. U bent van harte welkom! op de woonboulevard van Hoorn ( Hof van Hoorn) bij Bot Meubelen.