Stressless Metro Low Back fauteuil zwart Expand

Stressless Metro Low Back fauteuil

Stressless Stressless

Nieuw

De Stressless Metro heeft stijlvolle stiksels in de bekleding waardoor hij een deels klassieke uiterlijk krijgt. De combinatie met het moderne komt hier perfect tot zijn recht.

Het onderstel van deze modellen is nieuw ontwikkeld en heeft mooie strakke lijnen die de hele relaxfauteuil een modern uitstraling geeft.

Meer details

€ 1.395,00

incl. BTW

Al meer dan 95 jaar Interieur Specialist

Hoge kwaliteit & scherpe prijzen

Persoonlijk advies

GRATIS Parkeren

Meer informatie

De Metro heeft een strakke stervormige onderstel en het geprezen Glide en Plus relaxsysteem.

Stressless Metro Low Back is ook verkrijgbaar met een hoge rug. 
Ook zijn er twee verschillende hoogtes onderstellen verkrijgbaar: standaard (45cm hoog) en high (47cm hoog). Bij de Stressless Metro is een bijpassende voetenbank verkrijgbaar.

Omdat wij in de webshop onmogelijk alle kleuren en afmetingen kunnen weergeven, tonen wij de vanaf prijs voor de goedkoopste uitvoering. Mail of bel ons voor een gerichte offerte voor het meubel van uw keuze.

Datasheet

Hoogte87/91
Breedte80
Diepte70
Zithoogte43/47
Zitdiepte47
MerkStressless

Reviews

Schrijf uw recensie

BOT Meubelen Hoorn

Top design, grote meubelmerken oa. Hülsta, Stressless, Freistil Rolf Benz, Jori , Karat, Leolux en toonaangevende leveranciers in karpetten, stoffen en vloeren! We zijn trots op onze collecties en dat willen we u graag laten zien. U bent van harte welkom! op de woonboulevard van Hoorn ( Hof van Hoorn) bij Bot Meubelen.