Aanwezig in Showroom Stressless Wave 2-zits bank laag Expand

Stressless Wave bank

Stressless Stressless

Nieuw

De Stressless Wave is uitvoerbaar in een versie met lage rugleuning of met een hoge rugleuning, in combinatie met meerdere banken kan dit uiteraard beide uitgevoerd worden.

Meer details

€ 2.125,00

incl. BTW

Al meer dan 95 jaar Interieur Specialist

Hoge kwaliteit & scherpe prijzen

Persoonlijk advies

GRATIS Parkeren

Meer informatie

De Wave serie is verkrijgbaar als fauteuil, 2-zits bank en 3-zits bank maar is ook zeer geschikt om als een mooie bioscoop-opstelling op te stellen met behulp van een sector armleuning die tussen de zittingen wordt geplaatst.

Door de geïntegreerde Plus en Glide systemen is de Stressless Wave voor iedereen een ware prachtbank. Plus en Glide bieden de perfecte ondersteuning en zijn het toppunt van individueel comfort.

Omdat wij in de webshop onmogelijk alle kleuren en afmetingen kunnen weergeven, tonen wij de vanaf prijs voor de goedkoopste uitvoering. Mail of bel ons voor een gerichte offerte voor het meubel van uw keuze.

Datasheet

Hoogte84/101
Zithoogte44
Zitdiepte50
MerkStressless

Reviews

Schrijf uw recensie

BOT Meubelen Hoorn

Top design, grote meubelmerken oa. Hülsta, Stressless, Freistil Rolf Benz, Jori , Karat, Leolux en toonaangevende leveranciers in karpetten, stoffen en vloeren! We zijn trots op onze collecties en dat willen we u graag laten zien. U bent van harte welkom! op de woonboulevard van Hoorn ( Hof van Hoorn) bij Bot Meubelen.