Aanwezig in Showroom Stressless Panorama 2-zits bank Expand

Stressless Panorama bank

Stressless Stressless

Nieuw

De Stressless Panorama heeft een horizontale stiknaad waardoor er iets van plooivorming ontstaat. De bank krijgt hierdoor een luchtig effect mee.

Meer details

€ 3.115,00

incl. BTW

Al 95 jaar Interieur Specialist

Hoge kwaliteit & scherpe prijzen

GRATIS Parkeren

Premium JORI Dealer 2014

Meer informatie

De nieuwe banken lijnen van Stressless hebben een echte Stressless uitstraling, met een moderner design. De Stressless Panorama heeft een BalanceAdapt geïntegreerd in het onderstel. Hier door schommelt de bank iets naar achter en zorgt voor een ultieme comfortsensatie.

Poten verkrijgbaar in alle Stressless houtkleuren.

Omdat wij in de webshop onmogelijk alle kleuren en afmetingen kunnen weergeven, tonen wij de vanaf prijs voor de goedkoopste uitvoering. Mail of bel ons voor een gerichte offerte voor het meubel van uw keuze.

Datasheet

Hoogte83
Diepte90
Zithoogte45
Zitdiepte54
MerkStressless

Reviews

Schrijf uw recensie

BOT Meubelen Hoorn

Top design, grote meubelmerken oa. Hülsta, Stressless, Freistil Rolf Benz, Jori , Karat, Leolux en toonaangevende leveranciers in karpetten, stoffen en vloeren! We zijn trots op onze collecties en dat willen we u graag laten zien. U bent van harte welkom! op de woonboulevard van Hoorn ( Hof van Hoorn) bij Bot Meubelen.

Accepteren

We gebruiken cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van je bezoekersgedrag. Als je verder surft accepteer je onze cookies.