Aanwezig in Showroom Ronald Schmitt Janus Expand

Ronald Schmitt Janus salontafel

Ronald Schmitt Ronald Schmitt

Nieuw

De Janus salontafel van Ronald Schmitt met opbergvak. De Janus salontafel is geheel naar eigen wens samen te stellen, bovenblad en romp in iedere RAL /Sikkens en NCS kleur leverbaar.

Meer details

€ 1.676,00

incl. BTW

Al meer dan 95 jaar Interieur Specialist

Hoge kwaliteit & scherpe prijzen

Persoonlijk advies

GRATIS Parkeren

Meer informatie

Met de Janus salontafel heeft u een tafel met opbergvak welke met een simpele beweging bruikbaar is,de belastbaarheid van het glasblad in geopende toestand is 20KG.

De maten van de Janus salontafel zijn: 75x75, 90x70 en 90x90 cm, en 38 cm hoog. De tafel kan ook uitgevoerd worden met wielen, waardoor de tafel makkelijk te verplaatsen is, de hoogte is dan 41cm.


Het blad is van gesatineerd glas en kan in alle RAL/Sikkens en NCS kleuren geleverd worden. Het bovenblad is ook leverbaar in keramiek. Het onderstel is van edelstaal.

Omdat wij in de webshop onmogelijk alle kleuren kunnen weergeven, tonen wij de vanaf prijs voor de goedkoopste uitvoering. 
Mail of bel ons voor een gerichte offerte voor het meubel van uw keuze.

Datasheet

Hoogte38/58 cm
Breedte70/75/90 cm
Diepte75/90 cm
MerkRonald Schmitt

Reviews

Schrijf uw recensie

BOT Meubelen Hoorn

Top design, grote meubelmerken oa. Hülsta, Stressless, Freistil Rolf Benz, Jori , Karat, Leolux en toonaangevende leveranciers in karpetten, stoffen en vloeren! We zijn trots op onze collecties en dat willen we u graag laten zien. U bent van harte welkom! op de woonboulevard van Hoorn ( Hof van Hoorn) bij Bot Meubelen.