Rom Gerard bank Expand

Rom Gerard bank

Rom Rom

Nieuw

De bank Gerard van ROM hoort bij het 20 cm concept waarbij u zelf een op maat samengestelde opstelling kan maken. Met opklapbare rugleuningen.

De prijs is de vanaf prijs voor een bank van 200 cm.

Meer details

€ 1.420,00

incl. BTW

Al meer dan 95 jaar Interieur Specialist

Hoge kwaliteit & scherpe prijzen

Persoonlijk advies

GRATIS Parkeren

Meer informatie

De Rom Gerard wordt standaard uitgevoerd met opklapbare rugleuningen, deze functie geeft extra zitcomfort aan uw bank. Bij de Gerard is het de mogelijkheid om de zithoogte +3 cm te krijgen. Het onderstel kan in het metal brush, chocolat hout of natuur hout,taupe hout,grege hout

Met het 20-cm concept van Rom kan de bank per 20 cm groter of kleiner gemaakt worden.

Neem een basis rechte bank of hoekbank en voeg functies toe zoals: relaxstoel, dubbele relaxstoel, Vario (extra uitschuifruimte met 25 cm), Night (uitklapbaar bed), Terminal (einde van een bank zonder armleuning of een longchair.

Er zijn 3 verschillende schuimen voor in de zitting verkrijgbaar: Bultex (37kg/m3), Biotex (55kg/m3) of Boxspring+ (2 lagen van pocketveren + Biotex schuim).

Met behulp van een applicatie kunnen wij u in de showroom gemakkelijk verschillende uitvoeringen van de banken laten zien inclusief stofkleur en functies.

Voor een 3D impressie van uw ideale bank en bijbehorende prijs nodigen wij u graag uit in onze winkel.

Datasheet

Hoogte101/104
Diepte100
Zithoogte44/47
Zitdiepte58
MerkRom

Reviews

Schrijf uw recensie

BOT Meubelen Hoorn

Top design, grote meubelmerken oa. Hülsta, Stressless, Freistil Rolf Benz, Jori , Karat, Leolux en toonaangevende leveranciers in karpetten, stoffen en vloeren! We zijn trots op onze collecties en dat willen we u graag laten zien. U bent van harte welkom! op de woonboulevard van Hoorn ( Hof van Hoorn) bij Bot Meubelen.