Rom Montfort bank Expand

Rom Montfort bank

Rom Rom

Nieuw

De Montfort van ROM hoort bij het 20 cm concept waarbij u zelf een op maat samengestelde opstelling kan maken. Met opklapbare rugleuningen.

De prijs is de vanaf prijs voor een bank van 200 cm.

Meer details

€ 1.564,00

incl. BTW

Al meer dan 95 jaar Interieur Specialist

Hoge kwaliteit & scherpe prijzen

Persoonlijk advies

GRATIS Parkeren

Meer informatie

De extra functie Swing zit in het hoekelement, hierdoor zijn de ruggen in de hoek te verstellen. In de optie terminal is er een opbergmogelijkheid.

Met het 20-cm concept van Rom kan de bank per 20 cm groter of kleiner gemaakt worden.

Neem een basis rechte bank of hoekbank en voeg functies toe zoals: relaxstoel, dubbele relaxstoel, Terminal (einde van een bank zonder armleuning of een longchair.

Er zijn 3 verschillende schuimen voor in de zitting verkrijgbaar: Bultex (37kg/m3), Biotex (55kg/m3) of Boxspring+ (2 lagen van pocketveren + Biotex schuim).

Met behulp van een applicatie kunnen wij u in de showroom gemakkelijk verschillende uitvoeringen van de banken laten zien inclusief stofkleur en functies.

Voor een 3D impressie van uw ideale bank en bijbehorende prijs nodigen wij u graag uit in onze winkel.

Datasheet

Hoogte106
Diepte89
Zithoogte47
Zitdiepte53
MerkRom

Reviews

Schrijf uw recensie

BOT Meubelen Hoorn

Top design, grote meubelmerken oa. Hülsta, Stressless, Freistil Rolf Benz, Jori , Karat, Leolux en toonaangevende leveranciers in karpetten, stoffen en vloeren! We zijn trots op onze collecties en dat willen we u graag laten zien. U bent van harte welkom! op de woonboulevard van Hoorn ( Hof van Hoorn) bij Bot Meubelen.