Aanwezig in Showroom Rom Chronos bank Expand

Rom Chronos bank

Rom Rom

Nieuw

De Chronos van ROM hoort bij het 20 cm concept waarbij u zelf een op maat samengestelde opstelling kan maken. Met opklapbare arm- en rugleuning.

De prijs is de vanaf prijs voor een bank van 200 cm.

Meer details

€ 1.633,00

incl. BTW

Al meer dan 95 jaar Interieur Specialist

Hoge kwaliteit & scherpe prijzen

Persoonlijk advies

GRATIS Parkeren

Meer informatie

De Rom Chronos wordt standaard uitgevoerd met opklapbare arm- en rugleuningen, deze functies geven extra zitcomfort aan uw bank. Bij de Chronos is het de mogelijkheid om de zithoogte +3 cm te krijgen. Het onderstel kan in het chroom, wengé hout of natuur hout.

Met het 20-cm concept van Rom kan de bank per 20 cm groter of kleiner gemaakt worden.

Neem een basis rechte bank of hoekbank en voeg functies toe zoals: relaxstoel, dubbele relaxstoel, Vario (extra uitschuifruimte met 25 cm), Night (uitklapbaar bed), Terminal (einde van een bank zonder armleuning of een longchair.

Er zijn 3 verschillende schuimen voor in de zitting verkrijgbaar: Bultex (37kg/m3), Biotex (55kg/m3) of Boxspring+ (2 lagen van pocketveren + Biotex schuim).

Met behulp van een applicatie kunnen wij u in de showroom gemakkelijk verschillende uitvoeringen van de banken laten zien inclusief stofkleur en functies.

Voor een 3D impressie van uw ideale bank en bijbehorende prijs nodigen wij u graag uit in onze winkel.

Datasheet

Hoogte101/104
Diepte103
Zithoogte44/47
Zitdiepte56
MerkRom

Reviews

Schrijf uw recensie

BOT Meubelen Hoorn

Top design, grote meubelmerken oa. Hülsta, Stressless, Freistil Rolf Benz, Jori , Karat, Leolux en toonaangevende leveranciers in karpetten, stoffen en vloeren! We zijn trots op onze collecties en dat willen we u graag laten zien. U bent van harte welkom! op de woonboulevard van Hoorn ( Hof van Hoorn) bij Bot Meubelen.