Rom Bellona bank Expand

Rom Bellona bank

Rom Rom

Nieuw

De Bellona van ROM hoort bij het 20 cm concept waarbij u zelf een op maat samengestelde opstelling kan maken. Met opklapbare arm- en rugleuning.

De prijs is de vanaf prijs voor een bank van 200 cm.

Meer details

€ 1.857,00

incl. BTW

Al meer dan 95 jaar Interieur Specialist

Hoge kwaliteit & scherpe prijzen

Persoonlijk advies

GRATIS Parkeren

Meer informatie

De Rom Bellona is een strakke bank met standaard uitgevoerd met opklapbare arm- en rugleuningen. Er is keuze tussen smalle- en een brede armleuningen en poten in het metaal of hout. De poten in hout zijn verkrijgbaar in de kleuren: chocolade, eiken, grijs en taupe. 

De zitdiepte van de Bellona kan in small (54 cm) of large (57 cm).

Met het 20-cm concept van Rom kan de bank per 20 cm groter of kleiner gemaakt worden.

Neem een basis rechte bank, hoekbank of bioscoopopstelling en voeg functies toe zoals: relaxstoel, Vario (extra uitschuifruimte met 25 cm), een terminal (einde van een bank zonder armleuning, een longchair, per zitplaats stoelverwarming, elektrische relax en elektrische hoofdsteun.

Er zijn 3 verschillende schuimen voor in de zitting verkrijgbaar: Bultex (37kg/m3), Biotex (55kg/m3) of Boxspring+ (2 lagen van pocketveren + Biotex schuim).

Met behulp van een applicatie kunnen wij u in de showroom gemakkelijk verschillende uitvoeringen van de banken laten zien inclusief stofkleur en functies.

Voor een 3D impressie van uw ideale bank en bijbehorende prijs nodigen wij u graag uit in onze winkel.

Datasheet

Hoogte82/100
Diepte101
Zithoogte46
Zitdiepte54/57
MerkRom

Reviews

Schrijf uw recensie

BOT Meubelen Hoorn

Top design, grote meubelmerken oa. Hülsta, Stressless, Freistil Rolf Benz, Jori , Karat, Leolux en toonaangevende leveranciers in karpetten, stoffen en vloeren! We zijn trots op onze collecties en dat willen we u graag laten zien. U bent van harte welkom! op de woonboulevard van Hoorn ( Hof van Hoorn) bij Bot Meubelen.