Nieuwe producten

1 - 24 van24 producten
 • Interstil binnenloop rail
  binnenloop rail

  Innovatieve railroedes van Interstil, geven het interieur een extra dimensie.voor iedere ruimte een oplossing, de rail roede kan geleverd worden uit een stuk tot een lengte van 6 meter. De verschillende ophangsystemen maken een perfecte opstelling van uw textiele vensterdecoratie mogelijk met unieke designproducten en geraffineerde technische oplossingen.

  € 15,60
 • De Toekomst Twice 253 relaxfauteuil
  TW-253

  Twice 253 is een elektrische bedienbare relaxfauteuil met 3-motoren.

  € 2.331,00
 • Nikki Amsterdam The Lampion Nikki Amsterdam The Lampion
  Aanwezig in Showroom Nieuw
  1 - 2 werkdagen levertijd.
  Nikki Amsterdam The Lampion
  The Lampion original 35

  De alles-in-één Lampion Original is een stylische wijnkoeler, draadloze bluetooth speaker én design lamp met warm LED licht. De Lampion Original is waterdicht en heeft een ingebouwde accu voor 5 uur continue muziek en licht of 12 uur alleen licht. Verkrijgbaar in drie types: 35, 50 en 65 incl. oplader. ACTIE: Nu GRATIS bij aankoop van een meubelstuk,...

  € 149,00
 • JORI Longueville Landscape bank
  JR-8180

  Er zijn tal van uitvoeringen en afwerkingen dankzij de verschillende sofa's, poufs, chaise longue en aanbouwelementen.  Het programma van de Longueville Landscape is verkrijgbaar in sofa's met 3 verschillende breedtes met standaard mobiele armen. De Longueville Landscape kunt u uitbouwen tot een hoekbank met de verschillende aanbouwelementen, chaise...

  € 3.930,00
 • Scott Rust + button
  Aanwezig in Showroom Nieuw
  Dit product wordt handgemaakt. De levertijd is 3 weken.
  Scott Rust + button
  Kussenfabriek Scott Rust

  De Kussenfabriek Scott Rust + Button kussen heeft een Button als accent in een contra kleur . Het kussen is gemaakt van velours en voelt erg zacht aan. Scott Rust wordt geleverd met een binnenkussen gevuld met veren. Aan één van de zijkanten is een blinde rits verwerkt. Scott Rust + Button is verkrijgbaar in 30x45 en 40x60 cm.

  € 45,00
 • Lilo multi colour light Lilo multi colour light
  Aanwezig in Showroom Nieuw
  3 - 5 werkdagen levertijd.
  Lilo Multi Colour Light
  Kussenfabriek Lilo

  De Kussenfabriek Lilo Multi colour Light kussen heeft een fris vrolijk patroon. Het kussen is gemaakt van katoen en voel erg zacht aan. Lilo Multi Colour Light wordt geleverd met een binnenkussen gevuld met veren. Aan één van de zijkanten is een blinde rits verwerkt. Lilo Multi Colour Light is verkrijgbaar in 40x60 cm.

  € 45,00
 • Laia multi colour light Laia multi colour light
  Aanwezig in Showroom Nieuw
  3 - 5 werkdagen levertijd.
  Laia Multi Colour Light
  Kussenfabriek Laia

  De Kussenfabriek Laia Multi colour Light kussen heeft een fris vrolijk patroon. Het kussen is gemaakt van katoen en voel erg zacht aan. Laia Multi Colour Light wordt geleverd met een binnenkussen gevuld met veren. Aan één van de zijkanten is een blinde rits verwerkt. Laia Multi Colour Light is verkrijgbaar in 50x50 cm.

  € 45,00
 • Clarina Dark Green kussen
  Aanwezig in Showroom Nieuw
  Dit product wordt handgemaakt. De levertijd is 3 weken.
  Clarina Dark Green
  De Kussenfabriek Clarina

  De Kussenfabriek Clarina dark Green kussen heeft een fris patroon. Het kussen is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit katoen en voel erg zacht aan. Adrina Olive wordt geleverd met een binnenkussen gevuld met veren.Aan één van de zijkanten is een blinde rits verwerkt. Clarina dark Green is verkrijgbaar in 30x45,35x60 en 45x45 cm.

  € 49,00
 • Kim Orange
  Aanwezig in Showroom Nieuw
  3 - 5 werkdagen levertijd.
  Kim Orange
  Kussenfabriek Kim Orange

  De Kussenfabriek Kim Orange kussen is in fris vrolijke kleuren leverbaar. Het kussen is gemaakt van vesvhillende stoffen en voelt erg zacht aan. Kim Orange wordt geleverd met een binnenkussen gevuld met veren. Aan één van de zijkanten is een blinde rits verwerkt. Kim Orange is verkrijgbaar in 40x60 cm.

  € 75,00
 • Gregor
  Aanwezig in Showroom Nieuw
  3 - 5 werkdagen levertijd.
  Gregor Orange
  Kussenfabriek Gregor Orange

  De Kussenfabriek Gregor Orange kussen is in fris vrolijke kleuren leverbaar. Het kussen is gemaakt van vervilte wol en voel erg zacht aan. Gregor Orange wordt geleverd met een binnenkussen gevuld met veren. Aan één van de zijkanten is een blinde rits verwerkt. Gregor Orange is verkrijgbaar in 50x50, en 60x60 cm.

  € 59,00
 • Flamingo Ice
  Aanwezig in Showroom Nieuw
  3 - 5 werkdagen levertijd.
  Flamingo Ice Mustard
  Flamingo ice Mustard

  De Kussenfabriek Flamingo Ice Mustard kussen heeft een fris vrolijk patroon. Het kussen is gemaakt van katoen en voel erg zacht aan. Flamingo Ice Mustard wordt geleverd met een binnenkussen gevuld met veren. Aan één van de zijkanten is een blinde rits verwerkt. Flamingo Ice Mustard is verkrijgbaar in 40x60 cm.

  € 49,00
 • Flamingo Ice mint
  Aanwezig in Showroom Nieuw
  3 - 5 werkdagen levertijd.
  Flamingo Ice
  Kussenfabriek Flamingo ice Mint

  De Kussenfabriek Flamingo Ice Mint kussen heeft een fris vrolijk patroon. Het kussen is gemaakt van katoen en voel erg zacht aan. Flamingo Ice Mint wordt geleverd met een binnenkussen gevuld met veren. Aan één van de zijkanten is een blinde rits verwerkt. Flamingo Ice Mint is verkrijgbaar in 40x60 cm.

  € 49,00
 • Flamingo Iced Blue
  Aanwezig in Showroom Nieuw
  3 - 5 werkdagen levertijd.
  Flamingo Iced
  Kussenfabriek Flamingo iced blue

  De Kussenfabriek Flamingo Iced Blue kussen heeft een fris vrolijk patroon. Het kussen is gemaakt van katoen en voel erg zacht aan. Flamingo Iced blue wordt geleverd met een binnenkussen gevuld met veren. Aan één van de zijkanten is een blinde rits verwerkt. Clarina Dark Green is verkrijgbaar in 40x60 cm.

  € 49,00
 • Flamingo olive
  Aanwezig in Showroom Nieuw
  3 - 5 werkdagen levertijd.
  Flamingo olive
  Kussenfabriek Flamingo olive

  De Kussenfabriek Flamingo Olive kussen heeft een fris vrolijk patroon. Het kussen is gemaakt van katoen en voel erg zacht aan. Clarina Dark Green wordt geleverd met een binnenkussen gevuld met veren. Aan één van de zijkanten is een blinde rits verwerkt. Flamingo Olive is verkrijgbaar in 50x50 en 60x60 cm.

  € 69,00
 • Gelderland 6511 bank Gelderland 6511 bank
  Aanwezig in Showroom Nieuw Aanbieding!
  Gelderland 6511 bank
  Gelderland 6511

  De Gelderland 6511 s een bankenserie ontworpen door Nederlands bekendste interieurontwerper Jan des Bouvrie. ACTIE; Bij aankoop van de 6511 en de 7610 ontvangt u t/m 15 mei 2018, 15% korting op iedere gewenste uitvoering.

  € 2.495,00
 • Holly Petrol
  Aanwezig in Showroom Nieuw
  3 - 5 werkdagen levertijd.
  Holly Petrol
  Kussenfabriek Holly Petrol

  De Kussenfabriek Holly Petrol kussen heeft een fris vrolijk patroon. Het kussen is gemaakt van katoen en voel erg zacht aan. Holly Petrol wordt geleverd met een binnenkussen gevuld met veren. Aan één van de zijkanten is een blinde rits verwerkt. Holly Petrol is verkrijgbaar in 45x45 en 50x50 cm.

  € 49,00
 • Biel Multi Colour Light Biel Multi Colour Light
  Aanwezig in Showroom Nieuw
  Dit product wordt handgemaakt. De levertijd is 3 weken.
  Biel Multi Colour Light
  Kussenfabriek Biel Multi Colour

  De Kussenfabriek Biel Multi Colour Light kussen heeft een fris Ibiza printje. Biel Multi Colour Light wordt geleverd met een binnenkussen gevuld met veren. Aan één van de zijkanten is een blinde rits verwerkt. Biel Multi Colour Light is verkrijgbaar in 45x45,50x50 en 60x60 cm.

  € 39,00
 • Albert Turquoise Albert Turquoise
  Aanwezig in Showroom Nieuw
  Dit product wordt handgemaakt. De levertijd is 3 weken.
  Albert Turquoise
  Kussenfabriek Albert Turquoise

  De Kussenfabriek Albert Turquoise kussen heeft aan beiden kanten verschillende knopen. Het kussen is gemaakt van viscose en linnen en voel erg zacht aan. Albert Turquoise wordt geleverd met een binnenkussen gevuld met veren. Aan één van de zijkanten is een blinde rits verwerkt. Albert Turquoise is verkrijgbaar in 30x45,40x60 en 45x45 cm.

  € 49,00
 • Hulsta Sofa 414 bank Hulsta Sofa 414 bank
  Aanwezig in Showroom Nieuw Aanbieding!
  Hulsta Sofa 414 bank
  hs-414

  Vrijheid in kleur en de maat. Bij het zitconcept van Hulsta Sofa kan het allemaal. Ga los met de stof actie: alle Hulsta Sofa stofgroepen voor de voordeligste prijsgroep.Geldig t/m 31-12-2018 Prijsvoorbeeld: 3 zits bank van € 3758.- voor € 2855.-

  € 2.855,00
 • Gelderland 7880 Embrace bank
  Gelderland 7880

  De 7880 serie van Gelderland is ontworpen door Jan de Bouvrie en is een strakke tijdloze banken serie met verschillende opties uitgevoerd in stof of leder. Tijdelijk bij aankoop van de Embrace bank een los armblad in wit,lichtgrijs of zwart twv € 130.- gratis.

  € 3.175,00
 • Bot & Bot Ellen stoel
  Bot en Bot Ellen

  Eigentijdse stoelen met en zonder armleuningen. Er kan gekozen worden voor ronde of vierkanten poten, met of zonder wielen. Het onderstel kan ook uitgevoerd worden in karmijnrood (RAL3002), zuiverwit (RAL9010), verkeerszwart (RAL9017) ,antraciet noir,emarald,Maron, blauwgrijs,staalgrijs en ombergrijs.

  € 271,00
 • Adrina Olive kussen Adrina Olive kussen
  Aanwezig in Showroom Nieuw
  Dit product wordt handgemaakt. De levertijd is 3 weken.
  Adrina Olive
  De Kussenfabriek Adrina Olive

  De Kussenfabriek Adrina Olive kussen lijkt op een honinggraat door het olijfgroene hexagonpatroon. Het kussen is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit katoen en voel erg zacht aan. Adrina Olive wordt geleverd met een binnenkussen gevuld met veren.Aan één van de zijkanten is een blinde rits verwerkt. Adrina Olive is verkrijgbaar in 40x60, 50x50 45x45 en...

  € 79,00
 • Bot & Bot Rika stoel
  Bot en Bot Rika

  Eigentijdse stoelen met en zonder armleuningen. De slanke poten geeft de stoel een luchtige uitstraling mee. Het onderstel kan ook uitgevoerd worden in karmijnrood (RAL3002), zuiverwit (RAL9010), verkeerszwart (RAL9017) ,antraciet noir,emarald,Maron, blauwgrijs,staalgrijs en ombergrijs.

  € 315,00
 • De Toekomst Thymus eetkamerfauteuil De Toekomst Thymus eetkamerfauteuil
  Aanwezig in Showroom Nieuw Aanbieding!
  De Toekomst Thymus eetkamerfauteuil
  Thymus

  Thymus eetkamerstoel met verstelbare rug.leverbaar met wielen of houten pootjes.

  € 550,00 € 613,00 -€ 63,00
Accepteren

We gebruiken cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van je bezoekersgedrag. Als je verder surft accepteer je onze cookies.