Merken Er zijn 43 merken

 • Artemide

  Het ontwerp van Artemide speelt al bijna een halve eeuw een unieke rol in het culturele leven. Artemide zet deze traditie met kracht en hartstocht voort, en zijn capaciteit om nieuwe technologische en expressieve wegen te openen is een constante bron van verassing.

 • Bot&Bot

  Het label Bot&Bot staat voor strak en eigentijdse eetkamertafels en eetkamerstoelen.
  De eetkamertafel vormt een centraal punt in de woning en is vaak één van de belangrijkste meubelstukken in de eetkamer of in de keuken. Wij willen met ons private labe by Bot&Bot een sfeer creëren die bij u past.   

 • Bree's New World

  Bree's Now World is van een ambachtelijke traditionele fabriek gemoderniseerd naar een ontwerpbedrijf. De verschillende ontwerpers waar Bree's New World mee samenwerkt bedenken eigentijdse meubelen met spraakmakende ontwerpen. Deze mooie meubelen van Bree's New World, waaronder tafels en stoelen, hebben wij uitgebreid in de winkel staan.

 • Castelijn

  Castelijn Meubelindustrie produceert al sinds 1958 eigentijdse kasten, tafels, bureaus, vergadertafels en maatwerk meubilair.

  100% in Nederland ontworpen en met oog voor detail geproduceerd door een trots Castelijn-team. Én met de kenmerkende persoonlijkheid van een familiebedrijf.

  Sinds 2018 gecertificeerd met STIP ( Het keurmerk garandeert dat een STIP-bedrijf uitsluitend hout koopt uit duurzaam/verantwoord beheerde bossen).

 • Claudi (De Kussenfabriek)

  Ze worden steeds internationaler en merken dat de naam Claudi beter bij hun past. De Kussenfabriek wordt CLAUDI ... Claudi is opgericht door Karin Elberse en groeit ondertussen uit tot een internationale specialist op het gebied van hoogwaardige kussens. Claudi is een van origine Noord-Hollands bedrijf en is gevestigd in Zwaag. Claudi maakt gebruik van de beste materialen en een grote diversiteit aan stoffen en kleurcombinaties.

 • De Ploeg

  De Ploeg heeft een verrassend kleurenschema met een knipoog naar het verleden in vintage en Scandinavisch design. Elke stof geeft nieuwe mogelijkheden in geometrie, vorm en weeftechniek om tot verrassende kleurrecepten te komen. De kleur creëert spannende ritmes en kleurmengingen, deze ziet u terug in de series: Kruit, Kant, Koot, Borg en Diep. De series met verschillende kleurritmes die door het mengen van garenmeningen en weefstoffen verkrijgt wordt zijn: Ouren, Oever, Bos en Bis.
 • De Toekomst

  Meubelfabriek De Toekomst is een gerenommeerde producent op het gebied van (relax) fauteuils en banken. - See more at: http://www.de-toekomst.nl/#sthash.qdeSh2IB.dpuf
 • DESSO

  Desso staat voor architectuur en design en haalt inspiratie uit de laatste trends op het gebied van structuren, materialen en kleuren toegepast in de hedendaagse binnenhuisarchitectuur.

 • Dividi

  DIVIDI is het nieuwste meubelprogramma van Heldense Group, waar ook het bekende meubelmerk Karat onder valt. De stijl van Karat ziet u ook terug in deze DIVIDI collectie maar met een nieuwe en ruime collectie design meubelen. Door het grote scala van elementen, maten, uitvoeringen en extra opties kunnen de DIVIDI design meubelen geheel naar eigen wens worden afgestemd.

 • Freistil Rolf Benz

  Freistil houdt in dat er geen vaste regels worden gevolgd. Ontdek de grote vrijheid in vormgeving met producten die leverbaar zijn in uiteenlopende bekledingen.

 • Gelderland

  Gelderland groep staat voor duurzaamheid en zitcomfort. alle meubels worden, door ervaren vakmensen met grote liefde voor het vak, ambachtelijk gemaakt in Nederland sinds 1936.

 • HELDERR

  Helderr is opgericht in het jaar 1972.
  De collectie bestaat uit een breed assortiment glasproducten, van eenvoudige glaszuilen tot design tafels.

 • Hülsta

  Hoe saai zou het leven zijn als alle mensen conform zouden zijn en dezelfde smaak zouden hebben? De meubelen van Hülsta dragen gelukkig bij aan uw individualiteit en helpen u bij het gestalte geven aan een inspirerende leefomgeving. Het merk, hülsta is gericht op mensen die midden in het leven staan en een hoog kwaliteitsbewustzijn hebben. Met een collectie van 60 meubelprogramma's in uitvoeringen van laqué tot massief hout biedt Hülsta u een schier aan onuitputtelijke woonideeën.

 • Hülsta Sofa

  Hulsta Sofa brengt een nieuw gevoel van ontspanning in huis.door de uitgebreide serie zitmeubelen voldoet Husta sofa met gemak aan alle wensen.

 • Interstar

  De collectie van Interstar is eindeloos. Of u nou een dressoir, bergkast, TV meubel of toch liever een boekenwand zoekt, bijna alles is mogelijk!  Interstar heeft standaard meer dan 20 kleuren en is daarom makkelijk toepasbaar in elk interieur. Ook kunt kiezen uit meerdere front afwerkingen, een andere greep de kleur van uw keuze en u maakt zo de kast van uw dromen.

 • Interstil

  Interstill, is de leverancier voor het presenteren van uw raamdecoratie.
  Denkt niet in problemen, maar in oplossingen.

 • Jori

  Juan Jorion starte in 1963 in het West-Vlaamse Wervik (Belgie) met het ontwerp en de productie van 'eigentijdse zitmeubelen'. Onder de naam Jori specialiseerde het bedrijf zich door de jaren heen in hoogwaardige, hedendaagse zitmeubelen, die een perfecte combinatie zijn van exclusief design, optimaal zitcomfort en hoogstaande kwaliteit.

 • KARAT

  KARAT biedt een ruime designcollectie kasten, tafels en stoelen met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Met een groot scala aan kleuren en materialen kunnen de meubelen geheel worden afgestemd op uw persoonlijke wensen. KARAT meubelen bieden de keuze uit meerdere lakkleuren (mat en hoogglans) en eiken kleuren. Voor afdekbladen kan ook worden gekozen voor glas of voor Amerikaans noten. U kunt deze materialen en kleuren in 1 kast combineren.

 • KFF

  Modern & Klassiek volgens vele is KFF met deze woorden het beste te omschrijven. Modern design combineert dit Duitse merk met hoogwaardige, stijlvolle en bijna klassieke materialen.
  Opgericht door Karl Friedrich Foster (KFF) in 1986.

 • Koinor

  Koinor is een Duits topleverancier op het gebied van designmeubelen met hoogwaardige materialen.

 • Kvadrat

  Kvadrat stoffen specialiseert zich al jaren in het produceren van hoogwaardige en moderne meubelstoffen.
  Ze onderscheiden zich door kwaliteit en modern design voorop te stellen en de stoffen met de grote zorg voor het milieu te produceren.

  0 producten

 • Leolux

  De veelzijdige Leolux collectie biedt een brede keuze in designmeubelen van Hollandse bodem. In elke moderne stijl, van vertrouwd eigentijds tot avant-garde design. En daar mogen we trots op zijn.

  Jaarboek 2018-2019

  Voor de nieuwste Leolux modellen en een gedegen Leolux advies bezoekt u Bot Meubelen Hoorn.

  In dit boek maakt u kennis met de wereld van Leolux: van lekkere leefmeubelen tot kunstzinnige karakters.