Merken Er zijn 36 merken

 • Artemide

  Het ontwerp van Artemide speelt al bijna een halve eeuw een unieke rol in het culturele leven. Artemide zet deze traditie met kracht en hartstocht voort, en zijn capaciteit om nieuwe technologische en expressieve wegen te openen is een constante bron van verassing.

 • Bot&Bot

  Het label Bot&Bot staat voor strak en eigentijdse eetkamertafels en eetkamerstoelen.
  De eetkamertafel vormt een centraal punt in de woning en is vaak één van de belangrijkste meubelstukken in de eetkamer of in de keuken. Wij willen met ons private labe by Bot&Bot een sfeer creëren die bij u past.   

 • Bree's New World

  Bree's Now World is van een ambachtelijke traditionele fabriek gemoderniseerd naar een ontwerpbedrijf. De verschillende ontwerpers waar Bree's New World mee samenwerkt bedenken eigentijdse meubelen met spraakmakende ontwerpen. Deze mooie meubelen van Bree's New World, waaronder tafels en stoelen, hebben wij uitgebreid in de winkel staan.

 • Castelijn

  Castelijn Meubelindustrie produceert al sinds 1958 eigentijdse kasten, tafels, bureaus, vergadertafels en maatwerk meubilair.

  100% in Nederland ontworpen en met oog voor detail geproduceerd door een trots Castelijn-team. Én met de kenmerkende persoonlijkheid van een familiebedrijf.

 • De Ploeg

  De Ploeg heeft een verrassend kleurenschema met een knipoog naar het verleden in vintage en Scandinavisch design. Elke stof geeft nieuwe mogelijkheden in geometrie, vorm en weeftechniek om tot verrassende kleurrecepten te komen. De kleur creëert spannende ritmes en kleurmengingen, deze ziet u terug in de series: Kruit, Kant, Koot, Borg en Diep. De series met verschillende kleurritmes die door het mengen van garenmeningen en weefstoffen verkrijgt wordt zijn: Ouren, Oever, Bos en Bis.

  0 producten

 • De Toekomst

  Meubelfabriek De Toekomst is een gerenommeerde producent op het gebied van (relax) fauteuils en banken. - See more at: http://www.de-toekomst.nl/#sthash.qdeSh2IB.dpuf
 • Dividi

  DIVIDI is het nieuwste meubelprogramma van Heldense Group, waar ook het bekende meubelmerk Karat onder valt. De stijl van Karat ziet u ook terug in deze DIVIDI collectie maar met een nieuwe en ruime collectie design meubelen. Door het grote scala van elementen, maten, uitvoeringen en extra opties kunnen de DIVIDI design meubelen geheel naar eigen wens worden afgestemd.

 • Hülsta

  Hoe saai zou het leven zijn als alle mensen conform zouden zijn en dezelfde smaak zouden hebben? De meubelen van Hülsta dragen gelukkig bij aan uw individualiteit en helpen u bij het gestalte geven aan een inspirerende leefomgeving. Het merk, hülsta is gericht op mensen die midden in het leven staan en een hoog kwaliteitsbewustzijn hebben. Met een collectie van 60 meubelprogramma's in uitvoeringen van laqué tot massief hout biedt Hülsta u een schier aan onuitputtelijke woonideeën.

 • Interstar

  De collectie van Interstar is eindeloos. Of u nou een dressoir, bergkast, TV meubel of toch liever een boekenwand zoekt, bijna alles is mogelijk!  Interstar heeft standaard meer dan 20 kleuren en is daarom makkelijk toepasbaar in elk interieur. Ook kunt kiezen uit meerdere front afwerkingen, een andere greep de kleur van uw keuze en u maakt zo de kast van uw dromen.

 • KARAT

  KARAT biedt een ruime designcollectie kasten, tafels en stoelen met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Met een groot scala aan kleuren en materialen kunnen de meubelen geheel worden afgestemd op uw persoonlijke wensen. KARAT meubelen bieden de keuze uit meerdere lakkleuren (mat en hoogglans) en eiken kleuren. Voor afdekbladen kan ook worden gekozen voor glas of voor Amerikaans noten. U kunt deze materialen en kleuren in 1 kast combineren.

 • Koinor

  Koinor is een Duits topleverancier op het gebied van designbanken met hoogwaardige materialen.

 • Kvadrat

  Kvadrat stoffen specialiseert zich al jaren in het produceren van hoogwaardige en moderne meubelstoffen.
  Ze onderscheiden zich door kwaliteit en modern design voorop te stellen en de stoffen met de grote zorg voor het milieu te produceren.

  0 producten

 • Pilat&Pilat

  Pilat en Pilat is een van oorsprong Nederlands bedrijf. De Famylje Collection van Pilat en Pilat is een befaamde collectie van krachtige en evenwichtige ontwerpen in de houtsoorten: eiken, walnoot, esdoorn of iepen.

 • Roels

  Roels Spaces produceert betaalbare zitmeubelen, akoestische oplossingen, interieurbouw en stoffeer oplossingen, die altijd vanuit onze relatie met onze klant en dealers zijn ontwikkelt. We produceren hierbij in kleinere series  maar ook maatwerkoplossingen.

Accepteren

We gebruiken cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van je bezoekersgedrag. Als je verder surft accepteer je onze cookies.