Aanbieding! Aanwezig in Showroom Leolux Pallone fauteuil Pa Expand

Leolux Pallone fauteuil

Leolux Leolux

Nieuw

De Pallone is in staat om te verrassen met zijn eigenzinnige karakter en zijn kleurrijke mogelijkheden. Smaakvol, uitdagend, kostelijk en helemaal van nu.

ACTIE:
Nu de Pallone Pa, Ma en Lil in vooraf gecombineerde of zelf te combineren, in Senso leder voor een actieprijs. Vraag in de winkel naar de combinatie kleuren.

Meer details

€ 1.245,00

incl. BTW

€ 1.375,00 incl. BTW

-€ 130,00

Al meer dan 95 jaar Interieur Specialist

Hoge kwaliteit & scherpe prijzen

Persoonlijk advies

GRATIS Parkeren

Meer informatie

Leolux de fauteuils uit de collectie Pallone aan de wereld.
De grootste variant, met een zithoogte van 41 cm en een breedte van 86 cm. De middelgrote variant, "Ma'llone" heeft een zithoogte van 37 cm en een breedte van 78 cm. De kleinste variant "Lill'one" heeft een zithoogte van 29 cm en een breedte van 59 cm. De pouf is een comfortabele aanvulling die bijpassend gestyled kan worden. (Niet bij de prijs inbegrepen.)

De pootjes zijn van chroom met een zwarte kunststof voet. De zitting, rugleuning en middenbaan zijn leverbaar in verschillende kleuren en leersoorten. Alleen de rug kan uitgevoerd worden in zowel stof als leder.

Omdat wij in de webshop onmogelijk alle kleuren en afmetingen kunnen weergeven, tonen wij de vanaf prijs voor de goedkoopste uitvoering. Mail of bel ons voor een gerichte offerte voor het meubel van uw keuze.

Datasheet

MerkLeolux
DesignerBoonzaaijer/Mazairac/de Scheemaker

Reviews

Schrijf uw recensie

BOT Meubelen Hoorn

Top design, grote meubelmerken oa. Hülsta, Stressless, Freistil Rolf Benz, Jori , Karat, Leolux en toonaangevende leveranciers in karpetten, stoffen en vloeren! We zijn trots op onze collecties en dat willen we u graag laten zien. U bent van harte welkom! op de woonboulevard van Hoorn ( Hof van Hoorn) bij Bot Meubelen.