Aanbieding! Leolux Pallone fauteuil Pa Expand

Leolux Pallone fauteuil

Leolux Leolux

Nieuw

De Pallone is in staat om te verrassen met zijn eigenzinnige karakter en zijn kleurrijke mogelijkheden. Smaakvol, uitdagend, kostelijk en helemaal van nu.

Meer details

€ 1.195,00

incl. BTW

€ 1.325,00 incl. BTW

-€ 130,00

Al 95 jaar Interieur Specialist

Hoge kwaliteit & scherpe prijzen

GRATIS Parkeren

Premium JORI Dealer 2014

Meer informatie

Leolux de fauteuils uit de collectie Pallone aan de wereld.
De grootste variant, met een zithoogte van 41 cm en een breedte van 86 cm, is het orginele ontwerp uit 1989, ontwikkeld voor het experimentele "Huis van de Toekomst" een innovatie- en duurzaamheidsproject.

De middelgrote variant, "Ma'llone" heeft een zithoogte van 37 cm en een breedte van 78 cm. De kleinste variant "Lill'one" heeft een zithoogte van 29 cm en een breedte van 59 cm. De pouf is een comfortabele aanvulling die bijpassend gestyled kan worden. (Niet bij de prijs inbegrepen.)

De pootjes zijn van chroom met een zwarte kunststof voet. De zitting, rugleuning en middenbaan zijn leverbaar in verschillende kleuren en leersoorten. Alleen de rug kan uitgevoerd worden in zowel stof als leder.

ACTIE:
Nu de Pallone Pa, Ma en Lil in vooraf gecombineerde of zelf te combineren, in Senso leder voor een actieprijs. Vraag in de winkel naar de combinatie kleuren.

Datasheet

MerkLeolux
DesignerBoonzaaijer/Mazairac/de Scheemaker

Reviews

Schrijf uw recensie

BOT Meubelen Hoorn

Top design, grote meubelmerken oa. Hülsta, Stressless, Freistil Rolf Benz, Jori , Karat, Leolux en toonaangevende leveranciers in karpetten, stoffen en vloeren! We zijn trots op onze collecties en dat willen we u graag laten zien. U bent van harte welkom! op de woonboulevard van Hoorn ( Hof van Hoorn) bij Bot Meubelen.

Brand

Voor de nieuwste Leolux modellen en een gedegen Leolux advies bezoekt u Bot Meubelen Hoorn


Jaarboek 2017-2018


leolux-jaarboek-2017.png


In dit boek maakt u kennis met de wereld van Leolux: van lekkere leefmeubelen tot kunstzinnige karakters.

Accepteren

We gebruiken cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van je bezoekersgedrag. Als je verder surft accepteer je onze cookies.