Aanwezig in Showroom Leolux Elixir fauteuil stof Expand

Leolux Elixir fauteuil

Leolux Leolux

Nieuw

De Elixir van Leolux is in een vaste fauteuil en als draaifauteuil verkrijgbaar. Ook mogelijk met een voetenbank.

Meer details

€ 2.650,00

incl. BTW

Al 95 jaar Interieur Specialist

Hoge kwaliteit & scherpe prijzen

GRATIS Parkeren

Premium JORI Dealer 2014

De ouderwetse oorfauteuil is terug, maar in een geheel nieuw jasje gestoken door Leolux. De rug is verstelbaar naar achter met behulp van een treklus aan de binnenkant van de armleuning, deze wordt altijd in het leder uitgevoerd. De hoofdsteun is verstelbaar dankzij het verborgen wrijvingsscharnier. De prijzen zijn zonder voetenbank.

Hoogte104
Breedte73
Diepte81-106
Zithoogte41
MerkLeolux
DesignerHugo de Ruiter

Schrijf uw recensie

Leolux Columna tafel

De Leolux Columna heeft een strak rond of ovaal blad met een kolompoot die oogst als een marmeren kolom uit de oudheid, glad of geribbeld.

Top design, grote meubelmerken oa. Hülsta, Stressless, Freistil Rolf Benz, Jori , Karat, Leolux en toonaangevende leveranciers in karpetten, stoffen en vloeren! We zijn trots op onze collecties en dat willen we u graag laten zien. U bent van harte welkom! op de woonboulevard van Hoorn ( Hof van Hoorn) bij Bot Meubelen.

Voor de nieuwste Leolux modellen en een gedegen Leolux advies bezoekt u Bot Meubelen Hoorn


Jaarboek 2016-2017 In dit boek maakt u kennis met de wereld van Leolux: van lekkere leefmeubelen tot kunstzinnige karakters.


leolux-jaarboek-2016.png

Accepteren

We gebruiken cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van je bezoekersgedrag. Als je verder surft accepteer je onze cookies.