Aanwezig in Showroom Leolux Caruzzo draaifauteuil stof Expand

Leolux Caruzzo fauteuil

Leolux Leolux

Nieuw

Leolux Caruzzo fauteuil is winnaar Furniture Design van de Reddot Award 2015. Een uitzonderlijke design met aandacht voor het design en de ergonomie.

Meer details

€ 2.475,00

incl. BTW

Al 95 jaar Interieur Specialist

Hoge kwaliteit & scherpe prijzen

GRATIS Parkeren

Premium JORI Dealer 2014

Functioneel design is een eigenschap van Leolux en daardoor heeft ook de Leolux Caruzzo draaifauteuil een mechaniek dat ervoor zorgt dat u zelf kunt bepalen hoe actief of passief u zit. De Caruzzo is een fauteuil die door de hoge rug veel privacy bied en een mooie opvallende siernaad die door de hand vervaardigd is door vakmensen. De draaipoot kan uitgevoerd worden in alle Leolux epoxy- en lakkleuren of Ral & Sikkens kleuren. Prijzen zijn zonder voetenbank. 

Stel zelf uw Caruzzo samen: Leolux Caruzzo Creator

Hoogte107
Breedte78
Diepte90-98
Zithoogte45 (+2 cm)
MerkLeolux
DesignerFrans Schrofer

Schrijf uw recensie

Leolux Columna tafel

De Leolux Columna heeft een strak rond of ovaal blad met een kolompoot die oogst als een marmeren kolom uit de oudheid, glad of geribbeld.

Van 1 maart tot en met 31 mei ontvangt u gratis een bijpassende pouf.

Frans Schrofer ontwierp de draaifauteuil Caruzzo als eerbetoon aan het vakmanschap van Leolux. Met uw persoonlijke combinatie van kleuren en bekledingen creëert u uw eigen Caruzzo (vanaf € 2.420,- in stof).

  • De pouf wordt uitgevoerd in dezelfde bekleding als de Caruzzo
  • De actie loopt van 1 maart tot en met 31 mei 2017.

Top design, grote meubelmerken oa. Hülsta, Stressless, Freistil Rolf Benz, Jori , Karat, Leolux en toonaangevende leveranciers in karpetten, stoffen en vloeren! We zijn trots op onze collecties en dat willen we u graag laten zien. U bent van harte welkom! op de woonboulevard van Hoorn ( Hof van Hoorn) bij Bot Meubelen.

Voor de nieuwste Leolux modellen en een gedegen Leolux advies bezoekt u Bot Meubelen Hoorn


Jaarboek 2016-2017 In dit boek maakt u kennis met de wereld van Leolux: van lekkere leefmeubelen tot kunstzinnige karakters.


leolux-jaarboek-2016.png

Accepteren

We gebruiken cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van je bezoekersgedrag. Als je verder surft accepteer je onze cookies.