Leolux Blocco Swivel salontafel Expand

Leolux Blocco Swivel salontafel

Leolux Leolux

Nieuw

De Blocco Swivel bestaat uit 3 delen waarbij de bovenste twee delen draaibaar zijn en de tafel vergroten tot een rechthoek of een andere opstelling.

Meer details

€ 2.045,00

incl. BTW

Al 95 jaar Interieur Specialist

Hoge kwaliteit & scherpe prijzen

GRATIS Parkeren

Premium JORI Dealer 2014

Meer informatie

In het onderste deel vind u een opbergvak voor bijvoorbeeld de tv-gids of afstandsbediening. Het meubel is verzwaard om kantelen te voorkomen. Het boven-, tussen- en onderblad kan in alle Leolux lakkleuren (inclusief Metallic en Brush & Style). Het opbergvak is standaard aluminium grijs.

Omdat wij in de webshop onmogelijk alle kleuren en afmetingen kunnen weergeven, tonen wij de vanaf prijs voor de goedkoopste uitvoering. Mail of bel ons voor een gerichte offerte voor het meubel van uw keuze.

Datasheet

Hoogte38
Breedte73
Diepte73
MerkLeolux
DesignerScooter & Partners

Reviews

Schrijf uw recensie

BOT Meubelen Hoorn

Top design, grote meubelmerken oa. Hülsta, Stressless, Freistil Rolf Benz, Jori , Karat, Leolux en toonaangevende leveranciers in karpetten, stoffen en vloeren! We zijn trots op onze collecties en dat willen we u graag laten zien. U bent van harte welkom! op de woonboulevard van Hoorn ( Hof van Hoorn) bij Bot Meubelen.

Brand

Voor de nieuwste Leolux modellen en een gedegen Leolux advies bezoekt u Bot Meubelen Hoorn


Jaarboek 2017-2018


leolux-jaarboek-2017.png


In dit boek maakt u kennis met de wereld van Leolux: van lekkere leefmeubelen tot kunstzinnige karakters.

Accepteren

We gebruiken cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van je bezoekersgedrag. Als je verder surft accepteer je onze cookies.