Aanwezig in Showroom Leolux Bellice bank Expand

Leolux Bellice bank

Leolux Leolux

Nieuw

Leolux Bellice is het meest veelzijdige programma ooit. Comfort, design en kwaliteit vormen de essentie. Met de Bellice kunt u alle elmenten van uw bank omzetten naar uw eigen hand: van de opstelling, het comfort, armen, poten en bekleding.

Meer details

€ 3.060,00

incl. BTW

Al 95 jaar Interieur Specialist

Hoge kwaliteit & scherpe prijzen

GRATIS Parkeren

Premium JORI Dealer 2014

Meer informatie

De Bellice bestaat uit een maatwerk programma. Wij tonen u verschillende afbeeldingen met de verschillende mogelijke uitvoeringen. Haal uw Leolux Belline magazine met alle informatie en maten in onze winkel.

Maatwerk
Met meer dan vijftig verschillende componenten heeft u de mogelijkheid om de Bellice te vormen naar de ruimte in uw huis. Als rechte bank of met aanbouwelementen in een hoekbank. Geen maat is te groot! Ook de zithoogte en -diepte van de Bellice zijn aan te passen aan uw voorkeur.

Riante armkeuze
Als u de verschillende uitvoeringen armen ziet merkt u pas hoeveel invloed een arm heeft op de aanblik van uw bank. De Bellice heeft maar liefst 5 verschillende armen: smal-hoog, smal-laag, breed-hoog, breed-laag en smal-verstelbaar.

Riante onderstellen
Net als bij de armleuningen kunt u tussen 5 verschillende onderstellen kiezen. In RVS, gelakt of geëpoxeerd of in hout naturel, gebeitst of geolied. 

Zitcomfort
Kies voor een zachte zitervaring met 90% eendenveertjes (soft). Een goede middenweg tussen zacht en stevig met hoogwaardige vlokkenvulling (medium). Of een stevige zit van hoogwaardig schuim met strakke stoffering (firm). 

Omdat wij in de webshop onmogelijk alle kleuren en afmetingen kunnen weergeven, tonen wij de vanaf prijs voor de goedkoopste uitvoering. Mail of bel ons voor een gerichte offerte voor het meubel van uw keuze.

Datasheet

MerkLeolux

Reviews

Schrijf uw recensie

BOT Meubelen Hoorn

Top design, grote meubelmerken oa. Hülsta, Stressless, Freistil Rolf Benz, Jori , Karat, Leolux en toonaangevende leveranciers in karpetten, stoffen en vloeren! We zijn trots op onze collecties en dat willen we u graag laten zien. U bent van harte welkom! op de woonboulevard van Hoorn ( Hof van Hoorn) bij Bot Meubelen.

Brand

Voor de nieuwste Leolux modellen en een gedegen Leolux advies bezoekt u Bot Meubelen Hoorn


Jaarboek 2017-2018


leolux-jaarboek-2017.png


In dit boek maakt u kennis met de wereld van Leolux: van lekkere leefmeubelen tot kunstzinnige karakters.

Accepteren

We gebruiken cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van je bezoekersgedrag. Als je verder surft accepteer je onze cookies.