Aanbieding! Leolux Oscar bank stof Expand

Leolux Oscar bank

Leolux Leolux

Nieuw

Een veilige haven met leuke details in het ontwerp, de moderne pootjes en de geraffineerde afwerking van de naden en biezen geven hier een goed beeld van.

Meer details

€ 1.945,00

incl. BTW

€ 2.045,00 incl. BTW

-€ 100,00

Al 95 jaar Interieur Specialist

Hoge kwaliteit & scherpe prijzen

GRATIS Parkeren

Premium JORI Dealer 2014

Donszachte nonchalante bank met zachte leuningen die u niet alleen als armleuning kunt gebruiken maar ook als u even een relax pauze inlast en een dutje wil gaan doen. Verkrijgbaar in rechte bank of met elementen in een hoekbank.

ACTIE:
Alle maten van de Leolux Oscar nu in Strand stof en combinatie lederen Danza/Arkadia en Raffino/Noli voor een mooie actieprijs. Vraag in de winkel naar de prijzen per maat.

Hoogte71
Diepte96
Zithoogte39 (+2 of +4 cm)
MerkLeolux
DesignerChristian Werner

Schrijf uw recensie

Leolux Columna tafel

De Leolux Columna heeft een strak rond of ovaal blad met een kolompoot die oogst als een marmeren kolom uit de oudheid, glad of geribbeld.

Top design, grote meubelmerken oa. Hülsta, Stressless, Freistil Rolf Benz, Jori , Karat, Leolux en toonaangevende leveranciers in karpetten, stoffen en vloeren! We zijn trots op onze collecties en dat willen we u graag laten zien. U bent van harte welkom! op de woonboulevard van Hoorn ( Hof van Hoorn) bij Bot Meubelen.

Voor de nieuwste Leolux modellen en een gedegen Leolux advies bezoekt u Bot Meubelen Hoorn


Jaarboek 2016-2017 In dit boek maakt u kennis met de wereld van Leolux: van lekkere leefmeubelen tot kunstzinnige karakters.


leolux-jaarboek-2016.png

Accepteren

We gebruiken cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van je bezoekersgedrag. Als je verder surft accepteer je onze cookies.