Aanbieding! Tango bank Expand

Leolux Tango bank

Leolux Leolux

Nieuw

De Tango van Leolux is een heerlijke ligbank en een prachtig beeld met zijn sierlijke lijnenspel en verstelbare armleuningen.

Meer details

€ 3.325,00

incl. BTW

Al 95 jaar Interieur Specialist

Hoge kwaliteit & scherpe prijzen

GRATIS Parkeren

Premium JORI Dealer 2014

Aan de zitting en rug zijn verstelbare delen bevestigd, deze kunt u in verschillende standen zetten om zo het uiterste uit uw bank te halen. De Tango is verkrijgbaar in een 2-zitsbank en 3-zitsbank.

De Leolux Tango is verkrijgbaar in een 2-zits bank (172-192cm) en 3-zits bank (203-223cm).
De verstelbare arm- en rugdelen zijn sterk van karakter maar kunnen niet onbeperkt worden belast. In de 0-stand kunnen de armdelen niet als volledige zitplaats gebruikt worden.

Het onderstel is standaard uitgevoerd in aluminium gepolijst. De Tango kan in alle Leolux stof- en lederstalen uitgevoerd worden.

ACTIE

Nu in Artez Cuzco stof 2-zits van € 3885,- voor € 3325,-. 3-zits van € 4085,- voor € 3495,-.

Nu in Senso leder 2-zits van € 4425,- voor € 3775,-. 3-zits van € 4960,- voor € 4285,-.

Schrijf uw recensie

Leolux Columna tafel

De Leolux Columna heeft een strak rond of ovaal blad met een kolompoot die oogst als een marmeren kolom uit de oudheid, glad of geribbeld.

Top design, grote meubelmerken oa. Hülsta, Stressless, Freistil Rolf Benz, Jori , Karat, Leolux en toonaangevende leveranciers in karpetten, stoffen en vloeren! We zijn trots op onze collecties en dat willen we u graag laten zien. U bent van harte welkom! op de woonboulevard van Hoorn ( Hof van Hoorn) bij Bot Meubelen.

Voor de nieuwste Leolux modellen en een gedegen Leolux advies bezoekt u Bot Meubelen Hoorn


Jaarboek 2016-2017 In dit boek maakt u kennis met de wereld van Leolux: van lekkere leefmeubelen tot kunstzinnige karakters.


leolux-jaarboek-2016.png

Accepteren

We gebruiken cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van je bezoekersgedrag. Als je verder surft accepteer je onze cookies.