Freistil 173 fauteuil stof Expand

Freistil 173 fauteuil

Freistil Rolf Benz Freistil Rolf Benz

Nieuw

De Freistil 173 fauteuil werd vrij snel vernoemd naar de gummibeertjes vanwege zijn opmerkelijke uiterlijk die vergelijking had met de gummibeer snoepjes.

Het ontwerp van de Freistil 173 is zeer speels en is ook in vele leuke kleuren verkrijgbaar. De speelse fauteuiltje is een lust voor het oog in uw interieur.

Meer details

€ 536,00

incl. BTW

Al 95 jaar Interieur Specialist

Hoge kwaliteit & scherpe prijzen

GRATIS Parkeren

Premium JORI Dealer 2014

Meer informatie

Het stralen frame met golf vering en koudschuim is typisch Rolf Benz zorgt ervoor dat u een perfecte zitcomfort ervaart.

De vergelijkbare Freistil 171 is gebaseerd op de Freistil 173. Het ontwerp van de 171 heeft toegevoegde applicaties op de hoeken van de fauteuil die in dezelfde of in een contrasterende kleur uitgevoerd kunnen worden. Deze fauteuil heeft de bijnaam "pandabeer" gekregen.

Omdat wij in de webshop onmogelijk alle kleuren en afmetingen kunnen weergeven, tonen wij de vanaf prijs voor de goedkoopste uitvoering. Mail of bel ons voor een gerichte offerte voor het meubel van uw keuze.

Datasheet

Hoogte75
Breedte76
Diepte82
Zithoogte40
Zitdiepte56
MerkFreistil

Reviews

Schrijf uw recensie

BOT Meubelen Hoorn

Top design, grote meubelmerken oa. Hülsta, Stressless, Freistil Rolf Benz, Jori , Karat, Leolux en toonaangevende leveranciers in karpetten, stoffen en vloeren! We zijn trots op onze collecties en dat willen we u graag laten zien. U bent van harte welkom! op de woonboulevard van Hoorn ( Hof van Hoorn) bij Bot Meubelen.