Freistil 171 fauteuil met applicaties stof Expand

Freistil 171 fauteuil

Freistil Rolf Benz Freistil Rolf Benz

Nieuw

De "panda beer" fauteuil van Freistil Rolf Benz is een speelse fauteuil die effen of in combinatie uitgevoerd kan worden.

Meer details

€ 791,00

incl. BTW

Al 95 jaar Interieur Specialist

Hoge kwaliteit & scherpe prijzen

GRATIS Parkeren

Premium JORI Dealer 2014

Meer informatie

Het ontwerp van Rolf Benz Freistil collectie is een vernieuwd ontwerp op de "gummi beer van het designersduo Müller & Wolff. Het nieuwe ontwerp heeft vanzelfsprekend de bijnaam "pandabeer" meegekregen en heeft op de hoeken van de fauteuil accenten die in dezelfde of contrasterende kleur uitgevoerd kan worden. Hierdoor wordt het speelse Freistil 171 ontwerp nog wat interessanter.

Het stralen frame met golf vering en koudschuim is typisch Rolf Benz zorgt ervoor dat u een perfecte zitcomfort ervaart.

Omdat wij in de webshop onmogelijk alle kleuren en afmetingen kunnen weergeven, tonen wij de vanaf prijs voor de goedkoopste uitvoering. Mail of bel ons voor een gerichte offerte voor het meubel van uw keuze.

Datasheet

Hoogte75
Breedte74
Diepte84
Zithoogte38
Zitdiepte58
MerkFreistil

Reviews

Schrijf uw recensie

BOT Meubelen Hoorn

Top design, grote meubelmerken oa. Hülsta, Stressless, Freistil Rolf Benz, Jori , Karat, Leolux en toonaangevende leveranciers in karpetten, stoffen en vloeren! We zijn trots op onze collecties en dat willen we u graag laten zien. U bent van harte welkom! op de woonboulevard van Hoorn ( Hof van Hoorn) bij Bot Meubelen.