Aanbieding! Aanwezig in Showroom Freistil 183 bank Expand

Freistil 183 bank

Freistil Rolf Benz Freistil Rolf Benz

Nieuw

Freistil bank die flexibel is in het verplaatsen en veranderen van de opstelling.

ACTIE:

Alle Freistil stoffen in de prijsgroep 1000 - 6000 zijn nu leverbaar voor één prijs: de voordeligste. Geldig op alle Freistil 183 elementen, inclusief kussens en poufs. Deze actie is geldig tot 30-06-2018.

Meer details

€ 1.711,00

incl. BTW

Al 95 jaar Interieur Specialist

Hoge kwaliteit & scherpe prijzen

GRATIS Parkeren

Premium JORI Dealer 2014

Meer informatie

U kunt de losse zitkussens naar believen draaien en keren of op de grond plaatsen. U kunt de zogenoemde onderbakken in verschillende maten verkrijgbaar en met of zonder armleuning. Hierop kunt u vrij de verschillende kussens plaatsen.

Omdat wij in de webshop onmogelijk alle kleuren en afmetingen kunnen weergeven, tonen wij de vanaf prijs voor de goedkoopste uitvoering. Mail of bel ons voor een gerichte offerte voor het meubel van uw keuze.

Datasheet

Hoogte74 (+3 cm)
Diepte84
Zithoogte39 (+3 cm)
Zitdiepte58
MerkFreistil Rolf Benz

Reviews

Schrijf uw recensie

BOT Meubelen Hoorn

Top design, grote meubelmerken oa. Hülsta, Stressless, Freistil Rolf Benz, Jori , Karat, Leolux en toonaangevende leveranciers in karpetten, stoffen en vloeren! We zijn trots op onze collecties en dat willen we u graag laten zien. U bent van harte welkom! op de woonboulevard van Hoorn ( Hof van Hoorn) bij Bot Meubelen.

Accepteren

We gebruiken cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van je bezoekersgedrag. Als je verder surft accepteer je onze cookies.