Interieuradvies

Een nieuwe bank? Of juist een nieuwe eethoek? Moet de nieuw aangeschafte bank dan op de plek komen van de oude? Of wilt u juist iets heel anders. Bot Meubelen helpt u met het invullen van de ruimte met de juiste kleuren, de juiste texturen en de mooiste meubelen. Maar altijd naar uw smaak. We doen voorstellen en kijken wat goed bij elkaar past, daar zijn we goed in. Onze gediplomeerde interieuradviseurs inventariseren uw woonwensen. Geven antwoord op al uw vragen over de ideale indeling van uw woonkamer, meubels, kleuren, verlichting en interieurstyling. Zo helpen wij u bij het maken van de juiste keuzes. Met als resultaat een oogverblindend mooi interieur dat tot in de puntjes klopt.

Hoe werkt het?

Oriënteren

In de oriënterende fase gaat u met onze interieuradviseurs uw woonwensen inventariseren. Welke stijl vind u mooi en aan welke eisen moeten de meubels voldoen. Aan de hand van foto's en plattegronden van de desbetreffende ruimtes kunnen wij meedenken met de indeling en inrichting van uw huis. Wellicht heeft u zelf al een voorkleur voor een bepaalde stijl, of heeft u een moodboard gemaakt. Neem deze gerust mee, vanuit hier kunnen we verder kijken naar de stijl die u aanspreekt.

Inspireren

Of u uw stijl al gevonden heeft of niet, bij Bot helpen wij u graag om geïnspireerd te raken door onze sfeervolle showroom. Raakt u geïnspireerd in onze winkel, maar wilt u een andere stof op de bank of andere poten er onder? Geen probleem, voor elke vraag is een oplossing te vinden. Wij denken graag met u mee en komen met verrassende ideeën en creatieve oplossingen. Als wij uw woonwensen in kaart hebben gebracht zullen wij deze vertalen naar een persoonlijk interieuradvies.

Adviseren

Het interieuradvies kunnen wij uitwerken in een 3D-interieurontwerp om u een goed beeld te geven van uw 'nieuwe' ruimte. Deze documentatie krijgt u ten alle tijden mee naar huis om aan de kinderen en/of vrienden te laten zien. Er is een mogelijkheid om alle stalen mee naar huis te nemen om in uw eigen omgeving en onder het eigen licht te bekijken. Tevens ontvangt u een volledig uitgewerkte offerte. Bent u enthousiast over het resultaat? Dan overleggen we samen hoe verder te gaan.

Afleveren

Zodra uw bestelde meubels bij ons binnenkomen maken wij een afspraak om deze bij u te bezorgen en te installeren. Onze vakkundige mannen zullen de meubels bij u afstylen en adviseren over het onderhoud.

Advies aan huis

Wij snappen het als u een persoonlijk interieuradvies aan huis wilt. De lichtinval, ruimte en sfeer kunnen op foto's anders overkomen. Bot Meubelen maakt graag een afspraak met u om bij u thuis langs te komen.

3D-interieurtekening

Met ons interieurprogramma kunnen wij het gehele advies in 3D maken, hierdoor kunnen wij u een beter beeld geven en u door de desbetreffende ruimte leiden.

Wat kost een persoonlijk interieuradvies van Bot Meubelen?

Wij brengen geen kosten in rekening voor een persoonlijk interieuradvies wanneer dit advies leidt tot een aankoop.

Maak een afspraak voor een persoonlijk interieuradvies. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op. U kunt ons ook bellen via 0229 266 639.

Product added to compare.

Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken.