Overzicht van producten van fabrikant Varier

1 - 12 van12 producten
 • Varier Move rubber pad zwart Varier Move rubber pad zwart
  Aanwezig in Showroom
  Dit artikel is direct leverbaar.
  Varier Move Rubber pad
  Varier Rubber sole black

  De zwarte rubberen pad voor de Varier Move zorgt voor extra stabiliteit. Ook beschermt deze de basis en de vloer bij gebruik op een harde ondergrond.

  € 49,00
 • Varier Soft Tape zwart
  Aanwezig in Showroom
  Dit artikel is direct leverbaar.
  Varier Soft Tape
  Varier Soft Tape

  Varier Soft tape zwart of beige is speciaal vilt om de onderzijde van de Varier Balans te beschermen op een harde ondergrond. Breng de Softtape aan op de onderzijde van de slede van de Varier Variable, Multi, Thatsit of Wing.

  € 22,00
 • Varier Balans zwart Varier Balans zwart
  Aanwezig in Showroom Aanbieding!
  Dit artikel is direct leverbaar.
  Varier Variable Balans Kniestoel
  Varier Variable Balans

  Varier Variable Balans kniestoel moedigt een natuurlijke en actieve zithouding aan terwijl de slede voor beweging zorgt. Uitvoering: stof Revivekleur zwart 194 of kleur grijs 164Onderstel: zwart houten frame. Tijdelijke voor de actie prijs van € 349,- voor € 299,-.Actie periode loopt zolang de voorraad strekt.

  € 299,00 € 329,00 -€ 30,00
 • Varier Active
  Varier Active

  Door de zitting en de rugleuning, samen met de functies en de beweging van de Active maakt dit de ideale keuze voor een mooie, comfortabele bureaustoel voor thuis of op kantoor.

  € 1.199,00
 • Varier Move Rood Varier Move Rood
  Aanwezig in Showroom Aanbieding!
  Dit artikel is direct leverbaar.
  Varier Move
  Varier Move

  De flexibele staande steun van de Varier Move is voorzien van een getrapte schijfbasis zodat de kantelhoek uw lichaam kan volgen in de verschillende standen. Uitvoering stof: ReviveZwart 194Rrood 634Grijs 164

  € 399,00 € 419,00 -€ 20,00
 • Varier Actulum stoel
  Varier Actulum

  De Actulum van Varier is speciaal ontworpen om met u mee "te reizen", van achter uw bureau, de eettafel, de woonkamer. Als u naar voren leunt, moet het lichaam zijn eigen balans vinden waardoor de rugspieren actief blijven en spanningen in de rug en schouders worden voorkomen. Als u achteroverleunt, kan uw lichaam rusten terwijl de rug op de juiste...

  € 649,00
 • Varier Invite stoel
  Varier Invite

  De Varier Invite combineert een strak en helder design met hoge kwaliteit en superieur zitcomfort. Het verschil met de Varier Date is dat de Invite een bredere rug heeft. Dankzij het geïntegreerde kantelsysteem dat verborgen ligt onder de bekleding, kunt u de zitpositie met een vloeiende beweging veranderen voor de bewegingsvrijheid die u nodig heeft...

  € 799,00
 • Varier Date stoel
  Varier Date

  De Varier Date combineert een strak en helder design met hoge kwaliteit en superieur zitcomfort. Dankzij het geïntegreerde kantelsysteem dat verborgen ligt onder de bekleding, kunt u de zitpositie met een vloeiende beweging veranderen voor de bewegingsvrijheid die u nodig heeft voor een ontspannen en comfortabel gevoel.

  € 799,00
 • Varier Kokon Club fauteuil
  Varier Kokon Club

  Deze loungestoel is klassiek die helemaal eigentijds wordt uitgevoerd met een knipoog naar ultiem comfort. De vorm van de Variér Kokon Club is organisch, eenvoudig en ontworpen puur als het toonbeeld van modern Scandinavisch design.

  € 1.649,00
  1 Beoordeling(en)
 • Varier Kokon relaxfauteuil
  Aanwezig in Showroom Aanbieding!
  Varier Kokon relaxfauteuil
  Varier Kokon

  Deze lounge stoel is klassiek die helemaal eigentijds wordt uitgevoerd met een knipoog naar ultiem comfort. De vorm van de Variér Kokon is organisch, eenvoudig en ontworpen puur als het toonbeeld van modern Scandinavisch design.

  € 2.499,00
 • Varier Peel Club fauteuil
  Varier Peel Club

  De Peel Club wikkelt je lichaam als ware in beschermde lagen en creëert een oase van rust. De fauteuil heeft twee verschillende uitvoeringen; een opening aan de linkerkant en een opening aan de rechterkant. De fauteuil is instelbaar op uw lichaamsgewicht, en reageert op elke verandering in gewicht moeiteloos aan naar de volgende positie.

  € 1.649,00
 • Varier Peel relaxfauteuil
  Varier Peel

  De relaxfauteuil waarin u uw lichaam en geest volledig kunt laten ontspannen. De structuur van de Varier Peel is beïnvloed door de vorm en functie van een vallende sinaasappelschil. Door uw lichaamsgewicht te verplaatsen verandert de zitpositie in de stoel, deze ondersteunt, ongeacht uw zitpositie, uw lichaam goed door de vaste hoek tussen de zitting en...

  € 2.399,00