Overzicht van producten van fabrikant Varier

Beweging is de essentie van ons merk en een centraal element van elke stoel die wij ontwerpen.

1 - 13 van13 producten
 • Varier Ekstreme fauteuil
  Varier Ekstreme

  De Ekstreme fauteuil geeft u een extreme bewegingsvrijheid, in iedere gewenste zitpositie ervaart u de perfecte ondersteuning. De eigenzinnige vormgeving nodigt uit om te gaan zitten en het comfort te ervaren. 

  € 1.799,00
 • Varier Move rubber pad zwart Varier Move rubber pad zwart
  Aanwezig in Showroom
  Dit artikel is direct leverbaar.
  Varier Move Rubber pad
  Varier Rubber sole black

  De zwarte rubberen pad voor de Varier Move zorgt voor extra stabiliteit. Ook beschermt deze de basis en de vloer bij gebruik op een harde ondergrond.

  € 49,00
 • Varier Soft Tape zwart
  Aanwezig in Showroom
  Dit artikel is direct leverbaar.
  Varier Soft Tape
  Varier Soft Tape

  Varier Soft tape zwart of beige is speciaal vilt om de onderzijde van de Varier Balans te beschermen op een harde ondergrond. Breng de Softtape aan op de onderzijde van de slede van de Varier Variable, Multi, Thatsit of Wing.

  € 22,00
 • Varier Balans zwart Varier Balans zwart
  Aanwezig in Showroom Aanbieding!
  Dit artikel is direct leverbaar.
  Varier Variable Balans Kniestoel
  Varier Variable Balans

  Varier Variable Balans kniestoel moedigt een natuurlijke en actieve zithouding aan terwijl de slede voor beweging zorgt. Uitvoering: stof Revive kleur zwart 194 Onderstel: zwart houten frame. Tijdelijke voor de actie prijs van € 349,- voor € 299,-.Actie periode loopt zolang de voorraad strekt. Varier Soft Tape wordt bij dit product aanbevolen.

  € 299,00 € 349,00 -€ 50,00
  1 Beoordeling(en)
 • Varier Active
  Varier Active

  Door de zitting en de rugleuning, samen met de functies en de beweging van de Active maakt dit de ideale keuze voor een mooie, comfortabele bureaustoel voor thuis of op kantoor.

  € 1.199,00
 • Varier Move Rood Varier Move Rood
  Aanwezig in Showroom Aanbieding!
  Niet op voorraad. 4 - 6 weken levertijd.
  Varier Move
  Varier Move

  De flexibele staande steun van de Varier Move is voorzien van een getrapte schijfbasis zodat de kantelhoek uw lichaam kan volgen in de verschillende standen. Uitvoering stof: ReviveZwart 194Rrood 634Grijs 164

  € 399,00 € 419,00 -€ 20,00
 • Varier Actulum eetkamerstoel
  Aanwezig in Showroom Aanbieding!
  Varier Actulum stoel
  Varier Actulum

  De Actulum van Varier is speciaal ontworpen voor achter uw bureau, de eettafel, de woonkamer etc. Met de dynamische zithouding kunt u dieper ademhalen, wordt uw concentratie verbeterd en kunt u zich meer ontspannen. ACTIE: Bij aanschaf van Variér eetkamerstoelen ontvangt u de 4e gratis! Actie is geldig t/m 30 december 2018.

  € 649,00
 • Varier Invite eetkamerstoel met houten poten Varier Invite eetkamerstoel met houten poten
  Aanwezig in Showroom Aanbieding!
  Varier Invite stoel
  Varier Invite

  De Varier Invite combineert een strak en helder design met hoge kwaliteit en superieur zitcomfort. Dankzij het geïntegreerde kantelsysteem kunt u de zitpositie met een vloeiende beweging veranderen voor de bewegingsvrijheid die u nodig heeft voor een ontspannen en comfortabel gevoel. ACTIE: Bij aanschaf van Variér eetkamerstoelen ontvangt u de 4e...

  € 799,00
 • Varier Date eetkamerstoel met houten poten Varier Date eetkamerstoel met houten poten
  Aanwezig in Showroom Aanbieding!
  Varier Date stoel
  Varier Date

  De Varier Date combineert een strak en helder design met hoge kwaliteit en superieur zitcomfort. Dankzij het geïntegreerde kantelsysteem kunt u de zitpositie met een vloeiende beweging veranderen voor de bewegingsvrijheid die u nodig heeft voor een ontspannen en comfortabel gevoel. ACTIE: Bij aanschaf van Variér eetkamerstoelen ontvangt u de 4e gratis!...

  € 799,00
 • Varier Kokon Club fauteuil
  Varier Kokon Club

  Deze loungestoel is klassiek die helemaal eigentijds wordt uitgevoerd met een knipoog naar ultiem comfort. De vorm van de Variér Kokon Club is organisch, eenvoudig en ontworpen puur als het toonbeeld van modern Scandinavisch design.

  € 1.649,00
  1 Beoordeling(en)
 • Varier Kokon relaxfauteuil
  Varier Kokon

  Deze lounge stoel is klassiek die helemaal eigentijds wordt uitgevoerd met een knipoog naar ultiem comfort. De vorm van de Variér Kokon is organisch, eenvoudig en ontworpen puur als het toonbeeld van modern Scandinavisch design.

  € 2.499,00
 • Varier Peel Club fauteuil
  Varier Peel Club

  De Peel Club wikkelt je lichaam als ware in beschermde lagen en creëert een oase van rust. De fauteuil heeft twee verschillende uitvoeringen; een opening aan de linkerkant en een opening aan de rechterkant. De fauteuil is instelbaar op uw lichaamsgewicht, en reageert op elke verandering in gewicht moeiteloos aan naar de volgende positie.

  € 1.649,00
 • Varier Peel relaxfauteuil
  Varier Peel

  Door uw lichaamsgewicht te verplaatsen verandert de zitpositie in de stoel, deze ondersteunt, ongeacht uw zitpositie, uw lichaam goed door de vaste hoek tussen de zitting en rugleuning.

  € 2.399,00