Woningtextiel

Er zijn 4 producten
1 - 4 van4 producten
 • Freistil 198 kussens
  freistil 198

  De uitgebreide kussenlijn van Freistil Rolf Benz is de lijn Freistil 198. De lijn bestaat uit 11 verschillende kussens die in de gehele Freistil Rolf Benz leer- en stoffenserie uitgevoerd kan worden. Er wordt onderscheidt gemaakt in rugkussens, hoofdsteunkussens en poufs. De kussens zijn gemaakt van polyester vezelpropjes, de inhoud van de poufs is...

  € 41,00
 • Rom kussens
  Kussens

  De uitgebreide kussenlijn van Rom bestaat uit 3 verschillende maten die in de gehele Rom leer- en stoffen serie uitgevoerd kan worden. De kussens zijn voorzien van een binnenkussen en zijn uitgevoerd met een rits. Beschikbare maten zijn: 40x40, 50x50 en 30x50cm.

  € 69,00
  1 Beoordeling(en)
 • Rom Poef
  Poef

  De uitgebreide Poef/Hocker lijn van Rom bestaat uit 6 verschillende  lengte maten die in de gehele Rom leer- en stoffen serie uitgevoerd kan worden. De poef/hocker kan uitgevoerd worden met 3 verchillende schuim soorten, Bultex, Biotex en boxspring vulling, Hiermee sluit de combinatie met het zitmeubel perfect op elkaar aan.

  € 466,00
 • Interstil binnenloop rail
  binnenloop rail

  Innovatieve railroedes van Interstil, geven het interieur een extra dimensie.voor iedere ruimte een oplossing, de rail roede kan geleverd worden uit een stuk tot een lengte van 6 meter. De verschillende ophangsystemen maken een perfecte opstelling van uw textiele vensterdecoratie mogelijk met unieke designproducten en geraffineerde technische oplossingen.

  € 15,60
Accepteren

We gebruiken cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van je bezoekersgedrag. Als je verder surft accepteer je onze cookies.